banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.

++ 3 op een rij!! ++


Vandaag mochten de mannen van het Preston Innovations commercial team aantreden voor de 3e wedstrijd van het NK commercial vissen. De wedstrijd werd gevist op de Vossekuil in Sint-Oedenrode. Gisteren hebben de mannen getraind en werden er verschillende tactieken geprobeerd.

 

 

De ingewonnen info werd gebundeld en omgezet tot de aanpak van vandaag. En die bleek de juiste om de derde overwinning op rij binnen te slepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos Dronten