banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Preston Innovations.De BaitshopWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

++ 3 op een rij!! ++


Vandaag mochten de mannen van het Preston Innovations commercial team aantreden voor de 3e wedstrijd van het NK commercial vissen. De wedstrijd werd gevist op de Vossekuil in Sint-Oedenrode. Gisteren hebben de mannen getraind en werden er verschillende tactieken geprobeerd.

 

 

De ingewonnen info werd gebundeld en omgezet tot de aanpak van vandaag. En die bleek de juiste om de derde overwinning op rij binnen te slepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Marcel vd Eynde