banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Marcel vd Eynde

Na de weging van de EVEZET TopTeamcompetitie is onderzoek gedaan onder alle gevangen windes. Windes groter dan 20 centimeter zijn voorzien van een chip. Op diverse plaatsen in Groningen en Drenthe liggen detectiekabels in het water, zodat de vissen gevolgd kunnen worden. Hieruit blijkt dat de vissen in het voorjaar naar de Hunze bij Gieterveen zwemmen om daar kuit te schieten. Hierna gaan ze terug naar het Eemskanaal. Een tocht van ongeveer 100 kilometer! Er zijn gister 29 windes groter dan 20 centimeter gevangen, waarvan er 3 al een chip hadden. Er zijn dus 26 windes teruggezet in het Eemskanaal met een nieuwe chip! Een prima score. Frank van der Schaft won het ‘winde-klassement’, hij ving 7 stuks.

 

 

GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.