banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseT Wisentbos Dronten

Inniscarra feeder pairs festival zit erop.. Een geweldige week vissen is omgevlogen. 5 daags festival op 3 verschillende lokaties. 
Gardencenter stonden 2 sectoren waar er voornamelijk gevist moest worden op hybrides en skimmers. Dan stond er 1 vak op de Graveyard waar het deze week het moeilijkst vissen was , daar visten we voor iedere vis die we maar konden vangen. Baarzen , hybrides en een enkele skimmer brachten daar nog enig gewicht in de schaal. De derde lokatie was Fountain house , een geweldige lokatie met veel voorns en enkele hybrides.. 
De organisatie lag in handen van Pat Falvey. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld.

 

 

Per nummer stond er 10 meter lint waar je in moest blijven. We kregen allemaal een mooi shirt en een fleece. Bovenop prijzenpot was er een extra bedrag van € 2000 gesponsord. 
We stonden de hele week net achter de top 5. De laatste dag moesten we een goed gewicht vangen om de top 5 nog te bereiken. We stonden 8e na dag 4 , en we moesten de 5e dag naar Fountain house. Onze target was 20 kg , we hadden er het volste vertrouwen in om dit te realiseren.. Na 2 uur vissen stonden er slechts 32 vissen op de teller. Langzaam kregen we iets meer beet , alleen de wind begon behoorlijk aan te trekken en maakte het vissen er niet makkelijker op.. Na 5 uur vissen stonden er 212 vissen op de teller , we wisten dat de we 20 kg niet gingen halen. En inderdaad de weegschaal bleef steken op bijna 17 kg..

 

 

nu was het afwachten wat er in de andere vakken gevangen was. We hoorde dat er in vak A ruim 17 kg was gevangen. En we werden uiteindelijk opnieuw 2e overall en nu verslagen met 180 gram. Uiteindelijk zijn we 5e geworden met bijna 66 kg , en hebben we iedere dag onze sector gewonnen. 
Felicitaties aan de winnaars Paul Boothby en Tony Hopkins met ruim 115 kg wonnen zij het festival.

 

 

 

Dick Dibbets en Leo Koot op plaats twee.

 

 

 

 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos Dronten