banner de witvisser

GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Gruppen Angelsport Emlichheim

Ze zijn er weer. De carbon maden- en voerwerppijpen. De madenwerppijp deluxe heeft een dunne, zeer lichte steel van carbon en een handvat van kurk. Deze ligt perfect in de hand en draagt daarmee bij aan de nauwkeurigheid bij het werpen.

Wellicht het belangrijkste onderdeel van madenwerppijp is het cupje. Deze is zo ontwikkeld dat de hoek van het cupje ten opzichte van de steel optimaal is. Het cupje zelf is vervaardigt uit lichtgewicht en sterk kunststof en loopt naar binnen taps toe om spreiding van het aas bij het werpen zo veel mogelijk te voorkomen. De verbinding tussen de steel en het cupje is met een lichtgewicht aluminium busje versterkt en daardoor zeer degelijk.

 

 

Het grote broertje van de madenwerppijp is de voerwerppijp deluxe. Ook deze heeft een carbon steel hetzij veel dikker, stugger en sterker. Het gooien van een voerbal is immers een veel grotere belasting. De steel heeft een lengte van zo’n 80cm, de hefboomwerking is daarmee zo dat er grote afstanden gehaald kunnen worden.

 

 

Het ergonomisch, in foam uitgewerkte handvat, laat deze voerwerppijp zowel enkel- als dubbelhandig hanteren. De speciaal voor voerballen gevormde cup is met een aluminium verloopstuk in een hoek op de carbon steel bevestigd.
Ook online bij ons te bestellen.

Hengelsport Hennie Kruidenier                    Hengelsport Hennie Kruidenier                    Hengelsport Hennie Kruidenier

 

 

 

Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.