banner de witvisser

GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Gruppen Angelsport Emlichheim

De IDENTITY SUPERIOR 5000 POWER is de ware allrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor pullerslot naar keuze.

 

 

De dikwandige delen en verstevigde bussen maken deze hengel zeer robuust. De uitgekiende diameter van de delen en de hoogwaardige Japanse carbonsoorten zorgen een verbluffende balans en snelheid. Zowel het 7e als het 8e deel zijn uitgevoerd als handdeel met opdruk. De 5000 POWER is verkrijgbaar op 11,5m en 13m als losse hengel, pack en superpack.

 

 

Samenstelling pack 5000 POWER 11.5M: 11.5m hengel+ mini extension + 2 x top 2 powerkit+ top 2 kupkit + Blackthorne holdall.

Samenstelling pack 5000 POWER 13.0M: 13.0m hengel+ mini extension + 2 x top 2 powerkit+ top 2 kupkit + Blackthorne holdall.

 

 

 

 

Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.