banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseT Wisentbos Dronten

De IDENTITY SUPERIOR 5000 POWER is de ware allrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor pullerslot naar keuze.

 

 

De dikwandige delen en verstevigde bussen maken deze hengel zeer robuust. De uitgekiende diameter van de delen en de hoogwaardige Japanse carbonsoorten zorgen een verbluffende balans en snelheid. Zowel het 7e als het 8e deel zijn uitgevoerd als handdeel met opdruk. De 5000 POWER is verkrijgbaar op 11,5m en 13m als losse hengel, pack en superpack.

 

 

Samenstelling pack 5000 POWER 11.5M: 11.5m hengel+ mini extension + 2 x top 2 powerkit+ top 2 kupkit + Blackthorne holdall.

Samenstelling pack 5000 POWER 13.0M: 13.0m hengel+ mini extension + 2 x top 2 powerkit+ top 2 kupkit + Blackthorne holdall.

 

 

 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos Dronten