banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport Emlichheim

Vandaag is dag twee gevist van de Viking Cup Denemarken. Het was wat minder dan gisteren. Vak A was nog wel goed maar in vak C was het slecht. Vak B ging nog maar daar was het ook minder. Deze dag heeft de tussenstand aardig aangepast. Maar een ding is zeker Flemming eriksen en Viktor Smidt stevenen hard af op de overwinning. Deze mannen hebben al 60 kilo gevangen in twee dagen.

 

De Winnaars van vandaag.

Na de wedstrijd was er een BBQ voor degene die zich hadden aangemeld. Er stond een varken aan het spit op ons te wachten en we hebben hier ook goed van genoten.

 

Al You can eat

De uitslag van vandaag is alsvolgt.

 

Er zijn weer veel voorns gewogen.

 

Er word hard voor ons gewerkt.

 

Tussenstand na twee dagen

 

Geert Pakvis met een Platvis

 

Alles weer op.

 

 

 

Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.