banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Sappemeer

Vandaag is dag twee gevist van de Viking Cup Denemarken. Het was wat minder dan gisteren. Vak A was nog wel goed maar in vak C was het slecht. Vak B ging nog maar daar was het ook minder. Deze dag heeft de tussenstand aardig aangepast. Maar een ding is zeker Flemming eriksen en Viktor Smidt stevenen hard af op de overwinning. Deze mannen hebben al 60 kilo gevangen in twee dagen.

 

De Winnaars van vandaag.

Na de wedstrijd was er een BBQ voor degene die zich hadden aangemeld. Er stond een varken aan het spit op ons te wachten en we hebben hier ook goed van genoten.

 

Al You can eat

De uitslag van vandaag is alsvolgt.

 

Er zijn weer veel voorns gewogen.

 

Er word hard voor ons gewerkt.

 

Tussenstand na twee dagen

 

Geert Pakvis met een Platvis

 

Alles weer op.

 

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.