banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd Eynde

 Door zeer trieste omstandigheden is het NOK vlak na het startschot stopgezet.

Een van de deelnemers dhr. Arie Leyen lid van H.s.v. de Rietvoorn uit Kootstertille is onwel geworden aan de waterkant tijdens zijn geliefde sport. Nadat alles geprobeerd is om het slachtoffer te reanimeren is hij helaas onderweg naar het ziekenhuis in de ambulance overleden. 

 

 

Het gehele wedstrijdveld en de organisatie was zodanig aangeslagen dat direct besloten is om de wedstrijd af te gelasten. 


Zeer veel deelnemers zijn vervolgens naar ‘it Tillehus’ in Kootstertille gegaan, alwaar de eerste schok verwerkt is en men kort heeft stil gestaan bij het verlies van deze markante sportvisser en deze heftige en emotionele gebeurtenis. 

H.s.v. de Rietvoorn

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimSOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.