banner de witvisser

GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Gruppen Angelsport Emlichheim

 Door zeer trieste omstandigheden is het NOK vlak na het startschot stopgezet.

Een van de deelnemers dhr. Arie Leyen lid van H.s.v. de Rietvoorn uit Kootstertille is onwel geworden aan de waterkant tijdens zijn geliefde sport. Nadat alles geprobeerd is om het slachtoffer te reanimeren is hij helaas onderweg naar het ziekenhuis in de ambulance overleden. 

 

 

Het gehele wedstrijdveld en de organisatie was zodanig aangeslagen dat direct besloten is om de wedstrijd af te gelasten. 


Zeer veel deelnemers zijn vervolgens naar ‘it Tillehus’ in Kootstertille gegaan, alwaar de eerste schok verwerkt is en men kort heeft stil gestaan bij het verlies van deze markante sportvisser en deze heftige en emotionele gebeurtenis. 

H.s.v. de Rietvoorn

 

 

 

 

Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.