banner de witvisser

GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Gruppen Angelsport Emlichheim

In onze eerdere aankondiging van de barbeeldag, die we op zaterdag 14 september a.s. voor de vijfde keer organiseren, meldden we je dat deze lustrumeditie zou plaatsvinden op Camping de Veerstal in Lathum en deels op het uiterwaardperceel wat gelegen is tussen de camping en de IJssel. Ondanks verschillende contactmomenten met de beheerder van het uiterwaardperceel ter plaatse hebben we helaas toch geen toestemming kunnen krijgen om dit inmiddels landelijk bekende evenement te mogen organiseren op het door hen gepachte terrein.

 

 

Evenals de eigenaar van Camping de Veerstal betreuren Sportvisserij Oost-Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland het ten zeerste dat ons het recreatief medegebruik van het uiterwaardperceel niet wordt gegund. Daarnaast vinden we het erg spijtig voor mensen die zelfs al een campingplek gereserveerd hadden om de barbeeldag volledig mee te kunnen maken. De organisatie van de barbeeldag was erg enthousiast over de potentiële nieuwe locatie en zij wilde jullie bijtijds van informatie voorzien maar achteraf gezien was het beter geweest om pas te communiceren na het verkrijgen van de vereiste toestemmingen. 
  

Terug naar de oude vertrouwde locatie

Uiteraard willen we wel heel graag weer een barbeeldag organiseren, in het bijzonder vanwege onze lustrumeditie, en daarom hebben we contact gelegd met de eigenaresse van Camping de Ijsselhoeve in Veessen. We zijn weer van harte welkom op deze oude vertrouwde locatie en gaan er weer een geweldige editie van maken! 
De eerste voorbereidingen zijn al van start en binnenkort hoor je meer over het programma.  

 
 
 
 
 
Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.