banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Sappemeer

Ook dit jaar is er weer een mooie hengelsportbeurs in Sappemeer. Hengelsport Sappemeer pakt het ook dit jaar weer groots op. Ook dit jaar weer de grootste beurs van het noorden. Veel bekende merken zijn aanwezig op deze beurs. Er zijn vijf zalen gevuld met stands en demonstratie's Heb je aanstaande zondag niets te doen kom dan een kijkje nemen op deze mooie hengelsportbeurs. Hier zijn dan veel bekende vissers actief bezig en hebben ook tijd voor een praatje.

 

 

 

 ''Kick off" van het seizoen op 17 maart, de beurs in wijkcentrum de kern aan de rembrandtlaan 72 a te Hoogezand, van 11:00 tot 17:00. Zien we je daar?

 

 

 

 

 

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.