banner de witvisser

Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WassePreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Geheel nieuw bij Cresta zijn de ready rigs, kant en klare onderlijnen voor de visserij waarbij het aas gepresenteerd wordt aan een hair. Speciaal voor de visserij met de methodfeeder zijn er de Method rigs. Verkrijgbaar met zowel een easy stop als baitband en met en zonder weerhaak. De onderlijnen worden geleverd op een Store Unit en zijn dus perfect te plaatsen in de Hooklength Storage Box. En zijn natuurlijk geknoopt met de allebeste Gamakatsu componenten.

 

 

 

 

 

 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.