banner de witvisser

Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndePreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport Sappemeer

Geheel nieuw bij Cresta zijn de ready rigs, kant en klare onderlijnen voor de visserij waarbij het aas gepresenteerd wordt aan een hair. Speciaal voor de visserij met de methodfeeder zijn er de Method rigs. Verkrijgbaar met zowel een easy stop als baitband en met en zonder weerhaak. De onderlijnen worden geleverd op een Store Unit en zijn dus perfect te plaatsen in de Hooklength Storage Box. En zijn natuurlijk geknoopt met de allebeste Gamakatsu componenten.

 

 

 

 

 

 

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.