banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd Eynde

South African Open prooi voor Team NL!
De goede start van gisteren kreeg vandaag een uitstekend vervolg. Met slechts 14 (1-1-1-3-4-4) punten, met 6 vissers, werd de titel in de wacht gesleept. Het door Preston Innovations gesponsorde WK team feeder bestaat uit Arnout van de Stadt, Ramon Ansing, Theo Leijrik, Ben van Ek, Marco Hofman en Frank van der Schaft. Het team wordt begeleid door Jan van Schendel, Gerrit Ansing en Danny van de Ende.

 

 

Om een beeld te krijgen van de vangsten: Arnout ving 69 vissen voor 29 kilo en een eerste plaats in de sector. Marco ving ook 69 stuks voor 22 kilo en Ben wist 57 vissen te vangen voor 23 kilo. Theo (78 stuks) en Ramon vingen zelfs nog grotere aantallen. Ramon won zijn vak met 88 stuks en 37 kilo. Frank deed het zelfde met 65 vissen en 27 kilo. Super vangsten en resultaten! voorbereidingswedstrijd op het officiële WK was een mooie graadmeter om te zien wat de mogelijkheden van het parcours zijn. Na het weekend beginnen de officiële trainingen voor het hoofdtoernooi. 
Veel succes mannen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimSOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.