banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.

In Zuid-Afrika worden momenteel de 'olympische spelen' van de hengelsport gehouden met diverse onderdelen van onze geliefde sport. Arnout, Marco en Ben maken deel uit van het team dat deelneemt aan het wk feedervissen. In aanloop naar dit hoofdtoernooi wordt er vandaag en morgen een Challenge georganiseerd. Deze wedstrijd is perfect als voorbereiding.

 

Begrijpelijkerwijs willen onze jongens niet te veel details prijs geven omdat de concurrentie ook meekijkt. Het begin is echter hoopgevend. Met 18 punten staat het team tweede in de tussenstand. Marco wist zijn vak te winnen, Arnout scoorde een 2 en Ben een 3. De visserij spitst zich toe op karpers die in behoorlijke aantallen te vangen zijn. Vandaag werden er diverse 20+ gewichten genoteerd.

 

 Preston Innovations                  Preston Innovations                   Preston Innovations 

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos Dronten