banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd Eynde

In Zuid-Afrika worden momenteel de 'olympische spelen' van de hengelsport gehouden met diverse onderdelen van onze geliefde sport. Arnout, Marco en Ben maken deel uit van het team dat deelneemt aan het wk feedervissen. In aanloop naar dit hoofdtoernooi wordt er vandaag en morgen een Challenge georganiseerd. Deze wedstrijd is perfect als voorbereiding.

 

Begrijpelijkerwijs willen onze jongens niet te veel details prijs geven omdat de concurrentie ook meekijkt. Het begin is echter hoopgevend. Met 18 punten staat het team tweede in de tussenstand. Marco wist zijn vak te winnen, Arnout scoorde een 2 en Ben een 3. De visserij spitst zich toe op karpers die in behoorlijke aantallen te vangen zijn. Vandaag werden er diverse 20+ gewichten genoteerd.

 

 Preston Innovations                  Preston Innovations                   Preston Innovations 

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimSOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.