banner de witvisser

Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

In Zuid-Afrika worden momenteel de 'olympische spelen' van de hengelsport gehouden met diverse onderdelen van onze geliefde sport. Arnout, Marco en Ben maken deel uit van het team dat deelneemt aan het wk feedervissen. In aanloop naar dit hoofdtoernooi wordt er vandaag en morgen een Challenge georganiseerd. Deze wedstrijd is perfect als voorbereiding.

 

Begrijpelijkerwijs willen onze jongens niet te veel details prijs geven omdat de concurrentie ook meekijkt. Het begin is echter hoopgevend. Met 18 punten staat het team tweede in de tussenstand. Marco wist zijn vak te winnen, Arnout scoorde een 2 en Ben een 3. De visserij spitst zich toe op karpers die in behoorlijke aantallen te vangen zijn. Vandaag werden er diverse 20+ gewichten genoteerd.

 

 Preston Innovations                  Preston Innovations                   Preston Innovations 

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.