banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.

In 2017 is de jachthaven van Veessen volledig vernieuwd. De jachthaven wordt geëxploiteerd en beheerd door de Stichting havenbeheer Veessen, waarmee afspraken zijn gemaakt omtrent het vissen in de haven. Het afgelopen jaar is een aantal wedstrijden gevist vanaf de nieuwe steiger en ook is regelmatig gevist vanaf de speciaal aangelegde visplateaus. Tijd voor een evaluatie.

 

Op 30 januari jl. is er een evaluatiegesprek geweest over het sportvisserijgebruik in de jachthaven in Veessen. Dit was een overleg met de gemeente Heerde, Stichting havenbeheer Veessen, HSV de Snoekbaars Heerde-Epe en Sportvisserij Oost-Nederland. Alle partijen zijn het erover eens dat de huidige gemaakte afspraken goed lopen en dat deze dus ook behouden zullen worden. Dit betekent dat er in de haven enkel gevist mag worden met de vaste stok vanaf de speciale visplateaus. Er mag in wedstrijdverband door verenigingen die zijn aangesloten bij Sportvisserij Oost-Nederland vanaf de drijvende steiger gevist worden buiten het vaarseizoen (1-10 t/m 31-3), mits hiervoor een wedstrijdtoestemming is verleend. Op naar een mooi visseizoen en naar een goede vangst!
 
 
 
 
Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos Dronten