banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd Eynde

In 2017 is de jachthaven van Veessen volledig vernieuwd. De jachthaven wordt geëxploiteerd en beheerd door de Stichting havenbeheer Veessen, waarmee afspraken zijn gemaakt omtrent het vissen in de haven. Het afgelopen jaar is een aantal wedstrijden gevist vanaf de nieuwe steiger en ook is regelmatig gevist vanaf de speciaal aangelegde visplateaus. Tijd voor een evaluatie.

 

Op 30 januari jl. is er een evaluatiegesprek geweest over het sportvisserijgebruik in de jachthaven in Veessen. Dit was een overleg met de gemeente Heerde, Stichting havenbeheer Veessen, HSV de Snoekbaars Heerde-Epe en Sportvisserij Oost-Nederland. Alle partijen zijn het erover eens dat de huidige gemaakte afspraken goed lopen en dat deze dus ook behouden zullen worden. Dit betekent dat er in de haven enkel gevist mag worden met de vaste stok vanaf de speciale visplateaus. Er mag in wedstrijdverband door verenigingen die zijn aangesloten bij Sportvisserij Oost-Nederland vanaf de drijvende steiger gevist worden buiten het vaarseizoen (1-10 t/m 31-3), mits hiervoor een wedstrijdtoestemming is verleend. Op naar een mooi visseizoen en naar een goede vangst!
 
 
 
 
Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseGruppen Angelsport EmlichheimSOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.