banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerPreston Innovations.Marcel vd Eynde

De wedstrijd wordt dit jaar gevist van 17 t/m 20 oktober. Door omstandigheden heb ik de data moeten wijzigen en zijn we een week opgeschoven. Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken die hieraan zijn of haar medewerking heeft verleend. In het bijzonder de hengelsportverenigingen van Zutphen en Apeldoorn/Wilp die hun reeds aangevraagde wedstrijddata hebben willen afstaan om de Grand National doorgang te verlenen.

 

 

 
De deelnemerslijst is dezelfde als vorig jaar. Daarnaast is er een reservelijst, zodra er plekken vrijkomen, worden deze ingevuld door mensen van deze lijst. Mocht je nu al weten dat je dit jaar niet kunt deelnemen, graag zo spoedig mogelijk een berichtje.

 

Jan Willem Nijkamp

 

 

 
 
SOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.