banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Marcel vd Eynde

De wedstrijd wordt dit jaar gevist van 17 t/m 20 oktober. Door omstandigheden heb ik de data moeten wijzigen en zijn we een week opgeschoven. Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken die hieraan zijn of haar medewerking heeft verleend. In het bijzonder de hengelsportverenigingen van Zutphen en Apeldoorn/Wilp die hun reeds aangevraagde wedstrijddata hebben willen afstaan om de Grand National doorgang te verlenen.

 

 

 
De deelnemerslijst is dezelfde als vorig jaar. Daarnaast is er een reservelijst, zodra er plekken vrijkomen, worden deze ingevuld door mensen van deze lijst. Mocht je nu al weten dat je dit jaar niet kunt deelnemen, graag zo spoedig mogelijk een berichtje.

 

Jan Willem Nijkamp

 

 

 
 
GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.