banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Marcel vd Eynde

Trouwe kijkers van VIS TV kunnen zich vanaf aanstaande zondag weer volop verlekkeren aan een hagelnieuw seizoen vol prachtige vangsten. In aflevering één gaat presentator Marco Kraal het water op met cabaretier en sportvisfanaat Jochem Myjer. Hoogtepunt van hun visavontuur is de vangst van een kapitale baars, waarbij Jochem volledig uit zijn dak gaat.

 

 

Op de Benedenrivieren vissen Marco en Jochem in de eerste aflevering een dag lang samen vanuit de boot op roofvis. De uitzending zit niet alleen vol spectaculaire vangsten, maar barst ook van de chaos, humor en anarchie. Daarmee is het eerste avontuur van het nieuwe seizoen meteen een absolute must see voor de VIS TV-fan. 
 
 
Check hier alvast de promo:
 
 Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie. 

Podiumdier Jochem Myjer druk? Niet als hij in opperste concentratie aan het vissen is!

Ware monstervis

Ook in de navolgende afleveringen kunnen kijkers genieten van onvergetelijke visavonturen. Daarin sluipt presentator Marco Kraal onder meer door de polders rond Amsterdam op zoek naar karper en vangt zijn vrouwelijke vismaat een knots van een Noordzeehaai. Andere disciplines in het nieuwe seizoen van VIS TV zijn barbeelvissen, feederen, zeebaarzen met kunstaas en streameren op snoek. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord. 
 
 
 
 
GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.