banner de witvisser

TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.MatrixHengelsport Hennie Kruidenier.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.

De Zeehavenpolitie Rotterdam heeft afgelopen week 163 kilo zeebaars in beslag genomen tijdens verschillende visserijcontroles, zo meldt de dienst op hun Facebook-pagina. In drie nachten tijd heeft de politie voor € 6.500 aan zeebaars aangetroffen bij enkele stropers.

 

 

“Naar aanleiding van enkele tips hebben wij in de buurt van de Prinses Margiethaven meerdere ‘sport’vissers aangehouden die met grove methoden zeebaarzen vingen en deze op slinkse wijze trachtten te verstoppen in hun voertuigen of in de omgeving”, zegt de Zeehavenpolitie Rotterdam op hun Facebook- en Twitter-pagina. 

Tegen de verdachten is proces verbaal opgemaakt. Zij kunnen rekenen op forse straffen aangezien de boetes voor het in het bezit hebben van (ondermaatse) zeebaars niet mals zijn. Sinds oktober van dit jaar mag een sportvisser één maatse zeebaars in het bezit hebben. Voor het in bezit hebben van meer dan één zeebaars kan de boete bijvoorbeeld oplopen tot 1.000 euro met daarbovenop 40 euro per kilo vis! 


Een deel van de buit die de Zeehavenpolitie Rotterdam in beslag heeft genomen.
 
(SPN)
 
 
 
Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixDe Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersHengelsport SappemeerCarpzoomSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.