banner de witvisser

Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndePreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport Sappemeer

Evezet,  Hengelsport v/d Meer en het gehele wedstrijdteam hebben besloten om aan het einde van dit jaar te stoppen met de sponsoring van het wedstrijdteam. Deze beslissing is mede genomen omdat Hengelsport v/d Meer de deuren heeft gesloten en Evezet zich terug trekt als sponsor van ons groot witvisteam.

 

team 2017

Alle leden van het wedstrijdteam zijn Evezet en Sake en Tsjikke v/d Meer ontzettend dankbaar voor alle steun en advies die wij de afgelopen 10 jaar hebben gekregen. Door de sponsoring hebben we optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwste materialen en het voer dat door Evezet beschikbaar is gesteld. We zullen de materialen van o.a. Trabucco, Frenzee, Marukyu, Ringers en natuurlijk de topvoeren van Evezet blijven gebruiken. Hiermee zijn vele prijzen gewonnen en dit zal zeker ook in de toekomst gebeuren.

Sake en Tsjikke hebben inmiddels een mooi passend cadeau van ons wedstrijdteam mogen ontvangen. Als waardering zal het wedstrijdteam in januari een bezoek brengen aan Evezet te Nijkerk.

Ons gesponsord wedstrijdteam stopt dan wel maar het vissen in teamverband niet. Wel zijn er enkele leden van het team die wat meer de commercial visserij op lokaal niveau eigen willen gaan maken.

Het recept van het topvoer feeder/vaste stok van Sake v/d Meer is overgedragen aan Evezet.
Zij zullen zich inzetten om het weer in de verkoop te krijgen.

Team Evezet-v/d Meer

Klaas Kooistra – Menno Hoogsteen – Sake v/d Meer – Harm Bekkema – Henk de Haan -  Gooitzen Hager

 

 

          


    2011                                                                                               2013

 

2015

 

 

 

 

 

 

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.