banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Sappemeer

Op zes en zeven April 2019 word de vd Eynde Classic gevist aan het Ketelmeer. Dit is een team wedstrijd die word georganiseerd door Team vd Eynde.

Hier kunnen teams uit binnen en buitenland aan mee doen. De inschrijving gaat goed en er hebben zich al veel teams aangemeld.

De organisatie  is niet zeker of alle teams wel genoteerd zijn. Er zijn teams die zich niet via de mail hebben aangemeld en hiervan is niet zeker of ze op de lijst staan.

 

 

 

Als u zich aangemeld heeft Check even of uw team er bij staat.

Mocht dit niet zo zijn geef u dan opnieuw op bij: Arend Profijt   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  

 

Onderstaande teams staan ingeschreven voor de vd Eynde Classic.

 

       1 Team Schoppmeyer

       2 Team Zammataro

       3 Team Vvn

       4 Team Starfish Lasebo

       5 Team Traper Nederland

       6 Feederteam Pekela

       7 Team vd Eynde Lasebo 1                                                      

       8 Team vd Eynde Lasebo 2

       9 Team Preston Cresta Belgie

     10 Team Weyn

    11 Team Martin te Pest

     12 Team Colmic Diepenau

     13 Team Meppen

 

Even enkele punten: de captain zal de 5 vaknummers loten, waarna onderling beslist word wie waar zit , geen enkele visser mag 2 dagen in hetzelfde vak plaatsnemen.

 

                                           

 

     Bij 25 a 30 Teams 6 teamprijzen en 15 individueel.

     Alle inleg wordt uitgekeerd

     S morgens is koffie en broodjestafel aanwezig, gesponsord door vd Eynde.

 

 

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos Dronten