banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.

Dit jaar heeft Sportvisserij ZWN in samenwerking met het HSV het Voornse Kanaal, Nationale Postcode loterij, HSV de Veste, Droomfonds Haringvliet en Sportvisserij Nederland op 15 september 2018 een nieuwe en unieke wedstrijd Streetfishing georganiseerd. Deze wedstrijd en de organisatie hiervan is in beeld gebracht door Willem Kwinten Media en is hieronder te bekijken.

 

 

Deze wedstrijd was voor jong en oud en begon in Willemstad waar de deelnemers ‘s-morgens hun wedstrijdkaarten en plattegronden ontvingen. De deelnemers konden zich daarna vrij bewegen langs een van te voren uitgezet parcours. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste vissen gevangen, gemeten en gefotografeerd werden. De wedstrijdcontroleurs zorgden ervoor dat de wedstrijd (gedurende de gehele dag) netjes volgens de regels verliep. 

Streetfishing voor verenigingen

Wil jij als hengelsportvereniging meer jongeren aan de waterkant krijgen? Dan is een Streetfishing wedstrijd een erg goed voorbeeld van wat jongeren aanspreekt. Hengelsportverenigingen kunnen ook gezamenlijk een streetfishing wedstrijd organiseren. Jongeren geven namelijk aan dat ze het fijner vinden om zich te kunnen bewegen langs de waterkant en liever niet te veel spullen meeslepen. Ze zoeken juist wat meer spektakel en afwisseling en vinden het leuker om actief bezig te zijn dan stil langs de waterkant te zitten. Een streetfishing evenement sluit hier perfect op aan.
 
 
      

 

 

Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos Dronten