banner de witvisser

MatrixTopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenMarcel vd Eynde

 

Op zaterdag 9 juni 2018 houdt Sportvisserij Nederland haar 15de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats bij het NOC*NSF in het Hotel/Conferentiecentrum Papendal, Papendallaan in Arnhem.

 

 

Inspiratiedag

’s Ochtends wordt tussen 10:30 en 13:00 uur een bruisende inspiratie dag georganiseerd voor bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen. Er zijn simultaan talrijke presentaties en diverse stands om inspiratie op te doen, nieuwe impulsen te krijgen, kennis te actualiseren en te netwerken met medewerkers en bestuurders van Sportvisserij Nederland en de federaties.
 
Er is een grote informatiemarkt met stands over de nieuwste promotiematerialen, controle, karpervijvers, realiseren en betalen van sportvisserijvoorzieningen, bestrijden van waterplantenoverlast, voorkomen van gemeentelijke hengelsportverboden, trainingen voor vrijwilligers, etc. En... u kunt ook nog proberen een visje of een hele grote vis te vangen.
 
 
 
Daarnaast zal de nieuwe voorzitter van Sportvisserij Nederland, Marjan van Kampen, haar visie geven op de toekomst van de hengelsport en is er een presentatie om misstanden binnen uw vereniging te voorkomen.
 
 

Marjan van Kampen
 
 
Het geheel wordt afgesloten met een heerlijk lunchbuffet (13:00 - 14:00).

Middagprogramma: ledenvergadering

Na de lunch vindt in een meer besloten setting de officiële algemene ledenvergadering plaats. Aan de orde zijn reguliere onderwerpen als jaarverslag, jaarrekening, begroting, het vaststellen van de landelijke afdracht en de (her)verkiezing van bestuursleden. De stukken zijn bij dit bericht weergegeven.
 
 
 
 
 
 
 
 
HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.TopdobbersPreston Innovations.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.