banner de witvisser

Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

GURU MASTERS II

In 2016 werd de eerste editie van de GURU MASTERS gevist. Deze editie was direct een daverend succes, de wedstrijd zat binnen een mum van tijd vol en daarnaast speelde het weer en zeker ook nog eens de enorm goede vangsten mee. In 2018 komt de GURU MASTERS terug met een geheel nieuw concept, verschillende wateren en een ongekende prijzentafel.

Algemeen reglement GURU MASTERS II

Concept:
Er wordt gevist volgens een selectie systeem waarbij vissers zich kunnen plaatsen voor de uiteindelijke Guru Masters finale. Iedere visser mag zich opgeven voor één van de drie voorrondes voor de uiteindelijke finale. Er mag niet op voorhand opgegeven worden voor meerdere wedstrijden.

Plaatsing:
Per voorronde kunnen er maximaal 9 vissers geplaatst worden voor de finale. Bij volledige bezetting (45 vissers per voorronde) wordt de wedstrijd verdeeld over 3 vakken van 15 vissers, waarbij per vak de nummers 1,2 en 3 zich plaatsen voor de finale.

Prijzen:
Bij volledige bezetting van alle drie de voorrondes (45 man per wedstrijd) worden de volgende prijzen uitgekeerd per voorronde:

 • Nummers 1,2 en 3 van ieder vak finale ticket
 • Nr1 per vak: GURU waarde cheque twv 75,-
 • Nr2 per vak: GURU waarde cheque twv 50,-
 • Nr3 per vak: GURU waard cheque twv 25,-

Het inschrijfgeld wordt uitgekeerd tijdens de finale. Alle prijzen die tijdens de voorrondes worden uitgekeerd zijn nog eens extra bovenop het inschrijfgeld. Prijzen tijdens de voorrondes zijn Guru waarde cheques waarmee Guru materiaal naar keuze aan de geldende verkooprijzen gekocht kan worden. Mocht u in de prijzen zijn gevallen tijdens een van de voorrondes, dan krijgt u digitaal bericht van ons met uw finale ticket en de dagprijs. Er zal dus geen prijsuitreiking na de selectie wedstrijden zijn.

Finale prijzen:

 • Nr1: 1700,-
 • Nr2: 1350,-
 • Nr3: 1000,-
 • Nr4: Guru Team seatbox twv 700,- + Mainline Match pakket twv 100,-
 • Nr5: Team Guru seatbox twv 700,-
 • Nr6: Guru feeder hengels x2 twv 330,-

Let op: Bovenstaande prijzen worden enkel uitgekeerd bij volledige bezetting.

 

GURU knowledge is power                 GURU knowledge is power                 GURU knowledge is power

 

 

Tweevoudig wereldkampioen en winnares van de GURU MASTERS in 2016 Anja Groot vertelt:

“Toen ik mij opgaf voor de eerste editie wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Het water was mij totaal onbekend en er waren flinke prijzen te winnen, kortom er was iets om echt voor te vissen! De organisatie verliep soepeltjes en het was echt te merken dat het georganiseerd werd door vissers, voor vissers. Uiteindelijk mocht ik de eerste editie op mijn naam schrijven met een totaal gewicht van 39,970kg. De prijs die ik hiervoor in ontvangst mocht nemen was voor Nederlandse begrippen ook ongekend, namelijk 700,-. En als ik hoor wat er in 2018 gaat gebeuren, dan ben ik er zeker van dat dit een top wedstrijd gaat worden.”

Concept

Het idee is vrij simpel. Er zijn 3 losse voorrondes waarbij iedereen zich mag opgeven. Er kunnen maximaal 45 vissers per voorronde meedoen. Bij iedere voorronde wordt er in vakken gevist van maximaal 15 man waarvan er telkens 3 per vak gekwalificeerd worden voor de finale. Het inschrijfgeld bedraagt 30 Euro per voorronde en je mag zoveel voorrondes vissen als je wilt. Het grootste gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar de finale, met als resultaat: Ongekende prijzen. Daarnaast zal hier ook nog eens een grote hoeveelheid GURU en MAINLINE MATCH prijzen aan worden toegevoegd. En naast de grote finale prijzen zijn er tevens ook prijzen te winnen tijdens de voorrondes!

Organisator Sjors Milder

“Ik loop al heel lang met het idee rond om een grote en goede wedstrijd te organiseren waarbij het echt om vissen draait. Hierbij ben ik opzoek gegaan naar de beste  wedstrijdwateren waar voldoende ruimte is zodat er voor iedere visser goede mogelijkheden ontstaan. Daarnaast wil ik een wedstrijd organiseren die voor iedereen toegankelijk is. Om deze reden is er  gekozen voor verschillende wedstrijd wateren verspreid door Nederland.  In Nederland worden tegenwoordig tal van wedstrijden georganiseerd waarbij er vaak eigenlijk net niks te winnen valt. Wat soms best wel jammer is wanneer je een flink stuk hebt moeten rijden bijvoorbeeld. Tot slot worden er vaak allerlei regeltjes bedacht die het vissen niet ten goede komen. Regels zijn goed en onmisbaar, maar er is een grens. Eerlijk vissen en het welzijn van de vis staan bij mij hoog in het vaandel, maar ik ben van mening dat een visser niet moet worden belemmerd door stomme regeltjes die nergens op slaan. Wanneer een visser alles uit de kast haalt om de nieuwe GURU MASTER te worden en hierbij het welzijn van de vis en een eerlijk spel op nr1 zet, dan kan ik dit alleen maar toe juichen.”

 

Klik hier om je aan te melden voor onderstaande wedstrijden.

 • 13 mei Voornskanaal Hellevoetsluis
 • 16 juni Noord Hollands kanaal Landsmeer
 • 19 Augustus Starckenborg kanaal Zuidhorn
 • 22 september Noord Hollands kanaal Purmerend FINALE

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.