banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerPreston Innovations.Marcel vd Eynde

Afgelopen vrijdag was er de prijsuitreiking van de Witvisser van het jaar 2017 in Haaksbergen bij Hengelsport Hennie Kruidenier.  Ook deze keer hebben de sponsoren er weer voor gezorgd dat er weer zeven prachtige eindprijzen beschikbaar waren.

 

 

 Het is duidelijk dat er een Sensasdag is bij Hennie Kruidenier.

Waarom zeven eindprijzen en geen tien. We zijn weer voor zeven eindprijzen gegaan zo dat elke prijswinnaar een prachtige prijs in ontvangst kan nemen.

Wij willen graag dat de winnaars ook een goed gevoel hebben als ze de prijs in ontvangst nemen.

De keuze was dan ook lastig voor de winnaars.

Er was  genoeg keuze.

 1. 1x Dutchmaster 11.8 beschikbaar gesteld door De Graankorrel Oude pekela.
 2. 1x Dutchmaster River beschikbaar gesteld door Zunnebeld Zwolle.
 1. Een Preston Seatbox beschikbaar gesteld door Preston Innovations.
 1. Een weekend of midweek met 4 personen naar Centerparcs De Huttenheugte.
 1. 1x een warmte pak van DAM incl. binnen jas beschikbaar gesteld door Hengelsport Sappemeer.
 2. 1x een Preston transportkar beschikbaar gesteld door Hengelsport Lauwe
 3. 1x Cresta luggage pakket . beschikbaar gesteld door Cresta.
 4. 1x Matrix Horizon Feeder en onderlijnenbox beschikbaar gesteld door Matrix
 5. 1x Cresta hengel beschikbaar gesteld door Cresta.
 6. 1x Cresta roller beschikbaar gesteld door Hengelsport Hennie kruidenier.
 1. Als extra prijs te verdelen 4 x waardebonnen 20 Kg Verpa Geers  voer beschikbaar gesteld door Verpa/Geers
 1. Als extra prijs te verdelen 2 waardebonnen van Hengelsport Hennie Kruidenier ter waarde van 75 euro en 50 euro.

 Al met al genoeg keuze.

 

Paul keizer in gesprek met Erik Nijland. 

Ik had mijn planning weer erg scherp ingesteld. Ik zou tegen half vijf vertrekken en dan tegen zes uur in Haaksbergen zijn.  Zoals gewoonlijk ging mij dit weer eens niet lukken. Het zat allemaal weer wat tegen en ik was pas tegen vijf uur onderweg richting Haaksbergen. Dan denk je nog mooi op tijd te zijn maar bij Almelo was het mega druk. Hier werd de derby Heracles – Twente  gevoetbald. Na een poosje op een tuk tuk tempo gereden te hebben ging het weer voort.  Toen ik bij Hengelsport Hennie Kruidenier aan kwam waren de eerste prijswinnaars al gearriveerd.  In overleg met Paul Keizer hebben we een stukje vrij kunnen maken om de prijzen uit te stallen. Na het uitstallen was het tijd voor een bak koffie.

 

Tijd voor een kop koffie en een babbel. 

Er waren veel bekenden in de winkel. Ik zag dat het team van Sensas ook druk bezig was . Na de koffie was het dan zover. De prijswinnaars erbij gehaald en we konden beginnen met de prijsuitreiking. 

Egbert vd Kamp is de Witvisser van 2017. Egbert had de laatste wedstrijden een eindsprint ingezet en was niet meer te achterhalen.

Egbert gaat naar huis met twee Dutchmaster Feeders van Preston.

 

De Witvisser van het jaar 2017 Egbert vd Kamp. 

Pieter Alberts was de runner up. Pieter die ook goed presteerde bij de Fisker fan t Jier waar hij de derde prijs behaalde  koos voor de Preston competition Pro seatbox en een waardebon voor 20 Kg voer van Verpa/Geers.

 

Pieter Alberts met zijn nieuwe Preston Kist. 

Roelof Koekoek De Witvisser van 2016 moest dit jaar genoegen nemen met de derde plaats. Toch een goede prestatie om twee jaar achter elkaar in de prijzen te komen.

Roelof ging naar huis met Het DAM warmte pak van hengelsport Sappemeer en de Preston transportkar van Hengelsport Lauwe en een waardebon voor 20 Kg voer van Verpa/Geers.

Klik hier voor meer fotos 

Roelof Koekoek ook weer in de prijzen. 

 

Henk Hakkers  is op plaats vier geëindigd.  Henk heeft de punten allemaal met de vaste stok gehaald. Dit geeft aan dat hij hier goed mee overweg kan.

Henk gaat een weekend of midweek naar Centerparcs De Huttenheugte in Dalen. Ook kan hij daar gaan vissen met Verpa/Geers voer. Ook henk heeft een waardebon van 20 kg Verpa/Geers voer.

 

 

Henk Hakkers gaat naar De Huttenheugte het Verpa/Geers voer testen. 

Plaats vijf was voor Gerrit Horstman ook Gerrit is een oude bekende van deze competitie. In 2014 was Gerrit De Witvisser van het jaar. Gerrit had evenveel punten als Meindert de Boer. Alleen had Gerrit meer KG gevangen. Gerrit gaat naar huis met de Matrix Horizon en onderlijnenbox. Aangeboden door Matrix. En een waardebon van 75 euro van Hennie Kruidenier.

 

Gerrit Horstman met zijn nieuwe Matrix Horizon en waardebon van 75 euro te besteden bij Hengelsport Hennie Kruidenier. 

Op de zesde plaats Meindert de Boer. Meindert werd tweede bij de Fisker fan t Jier  dit zegt toch wel wat. Meindert gaat naar huis met een Cresta vaste stok van 11 meter aangeboden Door Cresta en een Cresta afsteekroller en een waardebon van 50 euro aangeboden door Hengelsport Hennie Kruidenier. De waardebon heeft Meindert gelijk ingewisseld voor een lading GURU korven.

 Klik hier voor meer fotos

 

Meindert met zijn Cresta hengel en waardebon. De waardebon heeft hij direkt verziverd. 

Plaats zeven is voor Jan Veenman. Jan was niet aanwezig. Zijn prijs zal op een later tijdstip overhandigd worden.  Jan heeft het Cresta Lugage pakket gewonnen. Aangeboden door Cresta. En een waardebon voor twintig kilo voer van Verpa/geers. Aangeboden door Verpa Geers.

 

De Eindprijs voor Jan Veenman. Een mooi Cresta Lugage pakket en een waarde bon voor 20 kg Verpa/Geers voer. 

 

Het was een geslaagde prijsuitreiking.

Alle sponsoren bedankt voor de mooie eindprijzen. 

De Graankorrel     Hengelsport Lauwe DE hengelsportzaak van Maas&Waal     Fish Cresta

Voor elk wat wils Vliegvissers , roofvissers , karpervissers , zeevissers , witvissers , en zeker de recreatieve vissers kunnen voor al hun materialen terecht bij Hengelsport Sappemeer .Vaste hengels , werphengels , molens , dobbers , tuigjes , voer , kleding , stoelen , plateaus , maden , wormen ,enzovoort. Te veel om op te noemen . En wat er niet is ? Dat is snel besteld bij de vele groothandels die Hengelsport Sappemeer bedienen.     Hengelsport Hennie Kruidenier      MATRIX Fresh Thinking

Verpa groundbaits     Preston Innovations     Centerparcs De Huttenheugte

Zunnebeld

 

Hengelsport Hennie Kruidenier bedankt voor de gastvrijheid en de ruimte die we mochten gebruiken.

Pieter Alberts bedankt voor het Friese drankje wat binnenkort genuttigd gaat worden.

De prijswinnaars bedankt voor hun komst.

Er was deze dag ook een Sensas dag waar vissers hengels en voer van Sensas konden testen. Na de prijsuitreiking was er nog even tijd om te kijken bij de mannen van Sensas.  Er was een tafel met voer uitgestald en er was de mogelijkheid om een aantal hengels te testen en te vergelijken. Hier werd goed gebruik van gemaakt. Ondertijd besloot ik om maar even een bak koffie te gaan drinken. Koffie staat altijd klaar bij Hennie Kruidenier. Tijdens de koffie kwam ik nog een aantal bekenden tegen waaronder ook Jan Willem Nijkamp. Jan Willem kwam nog wat maden halen voor het weekend. Hij ging zoals velen vissen in het Amsterdam=Rijnkanaal bij Tiel waar binnenkort de Topcompetitie Feeder gevist gaat worden.

 Klik hier voor meer fotos

De mannen van Sensas in gesprek met een aantal klanten. 

Ook Erik Nijland was aanwezig. Erik vist in April mee met de 24 uurs wedstrijd en was benieuwd of zij wel mee mochten doen. Ik heb hem maar even bevestigd dat hun op de lijst stonden. Ook dat er door omstandigheden twee teams hadden afgemeld. Hierdoor zijn ze helemaal zeker van deelname

 

Even een hengel testen.

Het was inmiddels al negen uur en ik besloot om maar eens om weer naar huis te gaan. Na alles weer op de plaats gezet te hebben en nog even handen schudden was ik weer onderweg naar huis. Als het dan mee zit ben ik tegen half elf weer thuis. Maar…

Klik hier voor meer fotos 

Kom ik bij Vriezenveen is opeens de weg opgebroken. Ik moest er af en ik had een keuze. Volg A of volg B. Waar dit naar toe ging wist ik niet. Ik besloot op B te gokken. Dat dit een goede keuze was weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet is dat ik via plaatsen gekomen ben waar ik normaal niet zo naar toe  ga.

 

 

 Van A naar ........  Weet ik veel.

Ik reed op een gegeven moment door Tubbergen en Geesteren ik had Uelsen op de borden staan volgens mij was dat in Duitsland. Tot op een gegeven moment ik Kloosterhaar zag staan. Daar woonde Gerrit Evers en dat lag in de buurt van Hardenberg. Op deze manier ben ik weer op de juiste weg gekomen. Ik was alleen ruim een half uur en 20 km verder.

Ik was weer blij dat ik thuis was en deze dag kon afsluiten met een ……..

De Witvisser.

 

Ook veel geurtjes en voersoorten werden getest. 

 

En er werden weer vele verhalen verteld.

 

Klik hier voor meer fotos

 

 

 

SOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.