banner de witvisser

Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaMatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenCarpzoomHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.

De zalen zijn volgeboekt voor de 3e hengelsportbeurs van hengelsportsappemeer .

Het word weer een interessante beurs met verschillende groothandels en met de nieuwste snufjes van 2018 laat u voorlichten bij de verschillende demo's die er gehouden worden . Want wat komt er weer mooi hengelsport materialen aan voor het visseizoen losbarst en dan is een goede uitleg zeker belangrijk . Er zijn maar liefst 4 zalen volgeboekt en natuurlijk de vaste stokken eiland in de grote zaal en hopen er net als de voorgaande 2 jaren er weer een gezellige dag van te maken . En onze dank gaat vooral uit naar de groothandels en verenigingen die hier aan meewerken en de verschillende vrijwilligers en ons team Evezet - Trabucco - Hengelportsappemeer die ons meehelpen .

 

 

 

Ook voor een drankje en snackje kunt u terecht in de Kern en buiten staat 't Viskarretje met al het lekkers uit de zee . De entree is net als voorgaande jaren € 2,50 en kinderen t/m 14 jaar gratis en mogen ook een tuigje maken bij de jeugdhengelsportvereniging-HS

 

 

 

 

T Wisentbos DrontenTopdobbersCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.MatrixHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.