banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.MatrixMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.

Er was veel interesse voor de mooie producten van Frenzee getoond door Jan Van de Bovenkamp samen met Fabienne ter Horst deelnemer vorige week Dames NK.


Het was direct om 1 uur al lekker druk dat Jan haast niet toe kwam om alle spullen van Frenzee mooi uit te stallen gelukkig met vele extra handen is het toch gelukt de tent hadden wij s 'morgens al opgezet met enkele hulpen want deze was met de vele regen echt onmisbaar .
Ook heeft Frenzee een special BABY zit bijzet tafel getest door René Huisman en Merel.

 

 
Er was zeker veel interesse voor de mooie seat boxen van Frenzee en de nieuwe accessoires 360 lock systeem . Helaas was de nieuwste hengel van Frenzee nog net niet binnen maar ook de oudere versie had voor velen veel aandacht en voor de witvisser op de kanalen jammer dat deze hengel alleen voor de commerciële of karper vijvers is gemaakt met het Pula systeem in de toppen .

 


Voor de mooie feeders en pellet wagglers was de verbazing groot wat een actie in deze hengels en al vanaf € 69,95 voor deze kwaliteit .De klein materialen zoals de accu cast method feeders , haken, foedralen ,afsteekroller en nog veel meer werden eens goed bekeken en uitgelegd . We kunnen terug kijken op zeer geslaagde demo en zeker voor herhaling vatbaar want nu is er eens aandacht voor een bepaald product terwijl het tussen alle producten in de winkel haast niet opvalt en nu eens uitgelicht wordt.

 

 

Voor elk wat wils  Vliegvissers , roofvissers , karpervissers , zeevissers , witvissers , en zeker de recreatieve vissers kunnen voor al hun materialen terecht bij Hengelsport Sappemeer .Vaste hengels , werphengels , molens , dobbers , tuigjes , voer , kleding , stoelen , plateaus , maden , wormen ,enzovoort. Te veel om op te noemen . En wat er niet is ? Dat is snel besteld bij de vele groothandels die Hengelsport Sappemeer bedienen.                Voor elk wat wils  Vliegvissers , roofvissers , karpervissers , zeevissers , witvissers , en zeker de recreatieve vissers kunnen voor al hun materialen terecht bij Hengelsport Sappemeer .Vaste hengels , werphengels , molens , dobbers , tuigjes , voer , kleding , stoelen , plateaus , maden , wormen ,enzovoort. Te veel om op te noemen . En wat er niet is ? Dat is snel besteld bij de vele groothandels die Hengelsport Sappemeer bedienen.                Voor elk wat wils  Vliegvissers , roofvissers , karpervissers , zeevissers , witvissers , en zeker de recreatieve vissers kunnen voor al hun materialen terecht bij Hengelsport Sappemeer .Vaste hengels , werphengels , molens , dobbers , tuigjes , voer , kleding , stoelen , plateaus , maden , wormen ,enzovoort. Te veel om op te noemen . En wat er niet is ? Dat is snel besteld bij de vele groothandels die Hengelsport Sappemeer bedienen.

 


Vrijwilligers bedankt want wij kunnen het niet alleen en samen hebben we weer vele blije klanten voorbij zien komen .
Firma Kreikamp - Evezet vislokvoeders bedankt om dit samen mogelijk te maken .

 

 

 

 

CarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Matrix