banner de witvisser

Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd Eynde

De 24 uurs wedstrijd op de Huttenheugte is voor enkele teams goed gestart. Voor andere teams is het wat minder maar er kan nog van alles gebeuren. Van middag om twaalf uur vond de loting plaats van De Witvisser centerparcs-Cup 2017. Dit is toch wel een belangrijk onderdeel. Wat zijn de beste plekken en waar moeten we zitten. De grote steiger is de favoriete plek waar iedereen wel wil zitten. Hier ben je altijd verzekerd van vis. De wind was de laatste dagen ZW en dat was richting de hogere nummers. Daar wil ook iedereen graag zitten. Maar het blijft een loting en niet iedereen kan op de goede stekken zitten.

 

 

Team de witte hand was de winnaar van de vorige editie en zij mochten starten met de loting. Hier werd nummer drie gepakt recht voor het fontijntje een mooie plek.Zo ging het even door tot team centerparcs mocht loten. Jan Jansen mocht weer een nummer pakken en ja hoor hij pakt net zoals in Juni het nummer van de steiger. Je zag iedereen kijken van pff dat dan wel weer. Ik zal Jan mijn nummer laten pakken tijdens The week of the Lake volgende week. Misschien zet dat zoden aan de dijk.

 

 

Iedereen had een nummer gepakt en wij mochtennaar nummer 8 op zich geen verkeerd nummer hier hebben we al eens eerder gevist en vingen we goed vis. We zijn inmiddels drie uur verder en enkele teams hebben al redelijk wat gevangen. Op de steiger heeft team centerparcs al een twintig vissen gevangen. Team Zuidhorn onze buren hebben ook een stuk of acht Brasems gevangen en elders word er ook redelijk gevangen.

 

Mario faber met een mooie Brasem.

Wij hebben een paar lijners gehad en een bak met water. Altijd leuk het is net de fontein van Aquamundo. Alles is lekker doorweekt. Ik hoop dat het vanavond nog even droog word dan kan ik nog een ronde maken.

 

 

Later meer.

De loting was alsvolgt:

1 Visteam Urk

2 Team Cresta

3 Team de witte hand

4 Team wft

5 Triki Hengelsport team 2

6 Team Lith

7 Team Top Secret Duitsland

8 Team De Witvisser

9 Team Zuidhorn

10 Team Muller

11 Team Klazienaveen

12 Feeder team Apeldoorn

13 Team Bolderberg

14 Team Centerparcs De huttenheugte

15 Team Jumbo

16 Team de Zwarte Hand

17 Ut poerwinkeltjen

18 Triki Hengelsport 1

 

 

De Witvisser.

 

 

 

 

 

 

 

TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.CarpzoomGURU Knowledge is power.MatrixMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.