banner de witvisser

Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.LASEBOTopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.MatrixPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomHengelsport Sappemeer

De 24 uurs wedstrijd op de Huttenheugte is voor enkele teams goed gestart. Voor andere teams is het wat minder maar er kan nog van alles gebeuren. Van middag om twaalf uur vond de loting plaats van De Witvisser centerparcs-Cup 2017. Dit is toch wel een belangrijk onderdeel. Wat zijn de beste plekken en waar moeten we zitten. De grote steiger is de favoriete plek waar iedereen wel wil zitten. Hier ben je altijd verzekerd van vis. De wind was de laatste dagen ZW en dat was richting de hogere nummers. Daar wil ook iedereen graag zitten. Maar het blijft een loting en niet iedereen kan op de goede stekken zitten.

 

 

Team de witte hand was de winnaar van de vorige editie en zij mochten starten met de loting. Hier werd nummer drie gepakt recht voor het fontijntje een mooie plek.Zo ging het even door tot team centerparcs mocht loten. Jan Jansen mocht weer een nummer pakken en ja hoor hij pakt net zoals in Juni het nummer van de steiger. Je zag iedereen kijken van pff dat dan wel weer. Ik zal Jan mijn nummer laten pakken tijdens The week of the Lake volgende week. Misschien zet dat zoden aan de dijk.

 

 

Iedereen had een nummer gepakt en wij mochtennaar nummer 8 op zich geen verkeerd nummer hier hebben we al eens eerder gevist en vingen we goed vis. We zijn inmiddels drie uur verder en enkele teams hebben al redelijk wat gevangen. Op de steiger heeft team centerparcs al een twintig vissen gevangen. Team Zuidhorn onze buren hebben ook een stuk of acht Brasems gevangen en elders word er ook redelijk gevangen.

 

Mario faber met een mooie Brasem.

Wij hebben een paar lijners gehad en een bak met water. Altijd leuk het is net de fontein van Aquamundo. Alles is lekker doorweekt. Ik hoop dat het vanavond nog even droog word dan kan ik nog een ronde maken.

 

 

Later meer.

De loting was alsvolgt:

1 Visteam Urk

2 Team Cresta

3 Team de witte hand

4 Team wft

5 Triki Hengelsport team 2

6 Team Lith

7 Team Top Secret Duitsland

8 Team De Witvisser

9 Team Zuidhorn

10 Team Muller

11 Team Klazienaveen

12 Feeder team Apeldoorn

13 Team Bolderberg

14 Team Centerparcs De huttenheugte

15 Team Jumbo

16 Team de Zwarte Hand

17 Ut poerwinkeltjen

18 Triki Hengelsport 1

 

 

De Witvisser.

 

 

 

 

 

 

 

CarpzoomHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.

Verkoop & Aanbiedingen

BeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunWalter medium float matchhengelVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauElektrische kar voor je viskoffer