banner de witvisser

Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomWormenkwekerij WasseMatrixLASEBOGURU Knowledge is power.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport en Botenbeurs 2017Preston Innovations.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - Cresta

De Hengel 5-9 2017 Rijkevoort.
Dinsdag morgen en is visvijver de Sprong weer het strijdtoneel voor een vaste stok wedstrijd karper stok vissen. Maar liefst 18 deelnemers en velen willen dan ook nog wat oefenen voor de op zondag te vissen NK. Koppel vaste stok alhier. De weer omstandigheden zullen dan beduidend verschillen met vandaag. Een licht briesje vanuit het Zuidwesten en de gehele dag droog een meevaller voor deze viswedstrijd daar de vangsten dan ook niet geweldig waren. Met vangsten die makkelijk op een hand te tellen waren voor de pauze was de hoop dan ook op de 2e helft gevestigd en was de winst nog niet vergeven. Ook voor mij was het puzzelen hoe de vis dan wel te verleiden en de lijnzwemmers in echte aanbeten om te zetten. Een dilemma waar de meesten mee te kampen hadden en Henk de Vries ( Beter vissen) wederom zijn klasse toonde en zoals vele malen tevoren weer de overwinning opeiste.

 

 

Henk heeft ook weinig geheimen en is altijd bereid om wat tips te geven hoe te vissen op de Sprong met zijn haat liefde verhouding en enige kennis vereist om resultaat te verkrijgen. Schroom dan ook niet om hem aan de mouw te trekken voor informatie en een bezoek aan de winkel in Boxmeer je net zoveel voordeel kan opleveren als een visdag aan het water.
Niet alleen Henk ving natuurlijk vis en was het Leen van Hees die het andere vak wist te winnen. Ook Nol Bergmans was goed voor een 2e plaats met 3 karpers van formaat. Met 3 prijzen per vak mocht ik mij ook onder de gelukkigen scharen en met 6 stuks niet ontevreden mocht zijn. Het was dan ook al weer lang geleden dat ik wat vis uren kon maken en genieten van de hengelsport. Die tijd gaat voor mij nu weer komen en zie ik uit naar de N.K wedstrijd van Zondag samen met mijn koppelmaat John Noordzij. Hopelijk valt er dan wat meer te vieren met vangsten voor iedereen en dan net wat minder als ons. Succes allemaal en tot ziens op de Sprong.

 

 


Dinsdag 5 september ’17
Vak A
1 Henk de Vries 10 20.860 kg
2 W v d Acker 5 10.460
3 Pat Gayet 4 9.760
4 W vd Berg 8 5.140
5 H v.d Bruggen 3 4.600
6 J v Heugten 6 4.440
7 J Quint 7 3.100
8 Paula Vis 9 N.a

 


Vak B
1 Leen v Hees 29 14.450
2 Nol Bergmans 26 12.620
3 Twan v Berkel 31 11.640
4 Alain Goverde 27 3.640
5 Guus Peters 24 2.300
6 Thomas Drese 25 1.880
7 H Kwakkel 28 1.180 
8 W Lamers 30 0
9 E v Otterloo 23 N.a


Groet Pat.

 

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.LASEBOCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomT Wisentbos DrontenMatrixHengelsport en Botenbeurs 2017SOLITH Fish - CrestaTopdobbersDe Graankorrel Oude Pekela.

Verkoop & Aanbiedingen

Walter medium float matchhengelBeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunVoordeelset: 2 stuks S-WimmerElektrische kar voor je viskofferViskoffer met plateau