banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaTopdobbersCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.MatrixGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

Morgen is het weer zover. Dan gaat De Witvisser Centerparcs-Cup van start. Dit is een 24 uurs wedstrijd die op het Centerparcs De Huttenheugte gevist word. Dit is een leuke en gezellige wedstrijd waar vissers een huisje tot hun beschikking krijgen en vlak bij het huisje is meteen hun visplaats.  We hebben deze editie 18 teams die de strijd met elkaar aan gaan. Gezelligheid staat voorop bij deze teams. Natuurlijk word er gevist om een aantal mooie eindprijzen. Maar het gaat er om dat men een gezellig weekend heeft met vissers onder elkaar.

 

 

De wedstrijd start morgenmiddag om drie uur en zal duren tot zaterdagmiddag drie uur. Hierna zal het bekend worden wat er gevangen is. Het record staat nu op 252 kg dat dit voorjaar gevangen is door het team van Centerparcs De Huttenheugte. Wij hopen dat ook deze editie ook weer voor goede vangsten zorgt.

 

 

Jammer genoeg word er wel regen voorspeld. Maar voor de vangsten kan dit wel gunstig zijn. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Mocht u in de buurt zijn dan kan u altijd even langskomen om de vissers aan het werk te zien op het park.

 

 

Morgen meer.

De Witvisser.

 

De Teams die dit weekend mee vissen.

 

1 TRIKI Hengelsport (Belgie) 1
2 Triki Hengelsport (Belgie) 2
3 'Ut Poerwinkeltjen'
4 Team De Witvisser
5 Team Centerparcs De Huttenheugte
6 Team Muller
7 Team De Witte hand.
8 Team Lith
9 Team WFT
   
10 Team Zuidhorn
11 Feeder team Apeldoorn
12 Team De Zwarte Hand
13 Team Klazienaveen
14 Visteam Urk
15 Team FTBolderberg
16 Team Cresta 
17 Team Jumbo
18 Team Top Secret Duitsland

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaCarpzoomT Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.