banner de witvisser

CarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerMatrixMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.TopdobbersGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.LASEBOWormenkwekerij Wasse

Altijd al eens echte wereldkampioenen zoetwatervissen aan het werk willen zien? Komend weekend vindt aan het Noordhollandsch Kanaal zowel voor de Feeder als voor de Dames het Open Nationaal Kampioenschap plaats. Kersverse wereldkampioen Anja Groot is present, maar ook de aan het begin van dit seizoen gekroonde feeder-kampioenen zijn aanwezig. Het deelnemersveld is dus sterk bezet!

 

 

 

De Oranje damesploeg is amper terug uit Hongarije (WK Dames 2017), of ze moeten komend weekend alweer strijden om het nationaal kampioenschap. Omdat het een individuele wedstrijd is, strijd tweevoudig wereldkampioen Anja Groot dit keer niet met, maar tegen haar teamgenoten waarmee ze afgelopen weekend het wereldkampioenschap viste. Het belooft dus een spannende strijd te worden op zeer hoog niveau.
 
 
parcours in Hongarije

Nationale selectie

In totaal strijden dertig dames op zaterdag 2 september om de titel Open Nationaal Kampioen Zoetwatervissen. Er staat bovendien nog een extraatje op het spel. De nummers 1 tot en met 10 plaatsen zich voor de nationale selectie waaruit het WK-team van 2018 wordt gekozen. Het is daarom ook voor minder bekende deelnemers een perfecte manier om zichzelf in de kijker te vissen.

Open NK Feeder

Aan hetzelfde traject van het Noordhollandsch Kanaal wordt op dezelfde dag het Open NK Feeder gevist. In totaal hebben 105 feedervissers zich geplaatst – via de federatieve selectiewedstrijden – voor deze eindstrijd. Het deelnemersveld bestaat onder andere uit Edwin Timmer en John Vallenduuk. Zij werden eerder dit jaar nog wereldkampioen op het WK Feeder Korpsen in Spanje. 


Tussen Spijkerboor en Neck

De twee Open NK´s worden zaterdag 2 september gevist aan het Noordhollandsch Kanaal tussen Spijkerboor en Molen Neck. Het Open NK Dames begint om 11:00 uur en het Open NK Feeder om 10:30 uur. Achter de deelnemers is voldoende ruimte voor toeschouwers zodat je goed kunt zien wat de tactiek is van de wereldkampioenen. Leuk én leerzaam!
 
 
Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.LASEBOHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Wormenkwekerij WasseMatrixHengelsport Sappemeer

Verkoop & Aanbiedingen

Voordeelset: 2 stuks S-WimmerElektrische kar voor je viskofferViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunBeetmelder