banner de witvisser

CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeTopdobbersPreston Innovations.MatrixGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Hieronder een kort verhaal hoe wormen kwekerij wasse is ontstaan.

 

Toen ik ooit verhuisde naar een plek in Drenthe met schrale grond besloot ik dit op een ”verantwoorde” manier te bemesten. Na wat onderzoek op internet, kwam ik naast andere dingen op wormenmest uit. De goede eigenschappen, welke wormenmest staan aangeschreven wou ik graag zelf ervaren. Na wat inlezen heb ik besloten om zelf wormenmest te maken en vanaf hier liep het langzaam uit de hand.

 

 

Ik kocht een paar kilo wormen en begon met bakken en wormen heen en weer te sjouwen.  Al gauw kwam ik erachter dat ik een zeefmachine nodig had of zeeën van tijd om al die wormen te scheiden van de grond. toen heb ik mijn eerste zeefmachine gemaakt.

Nu een aantal machines en jaren verder is het een echt bedrijf geworden.

En zins dien is het ook altijd weer een uitdaging om de wormen allemaal kwijt te raken. Inmiddels lukt dat aardig. Van vissen heb ik weinig verstand. Vroeger heb ik wel redelijk wat karper gevist maar meestal met bbq of kratje bier, super gezellig, maar weinig gevangen.

 

 

Ik praat daarom regelmatig met vissers om erachter te komen wat ze zoeken in een goede visworm. Naast levendigheid is een taaie worm welke lang aan de haak blijft zitten ook belangrijk. Met extra toevoegingen in het voer proberen ik zo een steviger worm te krijgen. Ik sta altijd open voor tips en leer graag bij. Voor velen is vissen meer dan alleen een hobby en is kwaliteit vereist. Aan deze kwaliteit wil ik graag voldoen.

Inmiddels zijn er dit jaar al een paar 1 ste prijzen gewonnen met de wormen uit wormenkwekerij Wasse. De vissers welke hebben gewonnen hebben natuurlijk al het werk gedaan, maar toch voelt het ook een beetje als een succes voor Wormenkwekerij Wasse. Daarom hebben we een leuk actie  bedacht om  de winnaars extra te belonen.

 

Wormenkwekerij Wasse               Wormenkwekerij Wasse                 Wormenkwekerij Wasse

 

Wanneer Je een prijs ( 1 ste,2de,3de) wint met de wormen van wormenkwekerij Wasse. Bij het opsturen van een foto en bewijs van het klassement  krijg je gratis een zak wormen en een leuk cadeautje. Op deze manier heb je direct wormen voor de volgende viswedstrijd

De kwekerij is in Hooghalen gevestigd en er is een afhaal adres in Hijken.  Voor wie dat te ver is kan je altijd via de website bestellen. Ook bellen is een mogelijkheid.

Met vriendelijke groet,

Frank Wasse

 

 

 

 

CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenTopdobbersPreston Innovations.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.