banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaTopdobbersCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.MatrixGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

Wij zijn Preston Innovations en verhuizen per 1 oktober a.s. naar Utrecht. Wij zijn met spoed op zoek naar nieuwe collega's voor op kantoor en in het magazijn.

 

 

COMMERCIEEL & ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Ben jij een gedreven sportvisser die carrière wil maken in de hengelsport? Heb jij goede commerciële en administratieve eigenschappen en beheers je naast Nederlands ook de Franse taal in woord en geschrift? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Wij zoeken iemand die klantvriendelijk, klantgericht en professioneel is, goed in verbale en schriftelijke communicatie en die goed overweg kan met de bekendste programma's van Microsoft Office.

Bij ons verricht je administratieve werkzaamheden waaronder orderverwerking en facturatie alsmede de administratie betreffende reparaties en retouren. Je werkt nauw samen met o.a. onze Franse vertegenwoordigers en klanten zowel via de telefoon als in de showroom. Je begrijpt de materie en geeft productadvies. Je neemt ook actief deel aan het verkoopproces. Ook het opstellen van rapportage en archiveren behoren tot je werkzaamheden.

Wij bieden een marktconform salaris en een leuke, afwisselende en uitdagende fulltime baan binnen een fris en gedreven team van vissers en geëngageerde, keihard werkende professionals die samen de uitdagingen van onze ambitieuze groeicijfers aangaan!

Ben je bekend met SAP, spreek je naast Frans een andere vreemde taal zoals Engels of Duits dan is dat een pré.

Interesse? Stuur je sollicitatie v.v. pasfoto en CV vóór 19 augustus naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over deze functie kunt u contact opnemen met Pascal Vermeulen, tel.: +31 (0)6 – 3035 8148.

LOGISTIEK MEDEWERKERS / ORDER PICKER & PACKER

Wij zoeken verantwoordelijke magazijnmedewerkers die binnen een gedreven team een bijdrage willen leveren aan het optimaal laten verlopen van onze goederenstroom. Als order picker & packer ben je verantwoordelijk voor het snel en accuraat verzamelen van de verschillende onderdelen van een order (eventueel met behulp van interne transportmiddelen als pompwagen, pallet jack en/of reachtruck), het controleren van de kwantiteit alsmede de kwaliteit en etikettering van de order, het correct invullen van gegevens in de computer, het klaarzetten van orders voor transport en het assisteren bij het laden van de uitgaande vracht. Vanzelfsprekend horen het opruimen en schoonhouden van de werkplek ook tot je takenpakket.

Wij bieden een marktconform salaris en een leuke en afwisselende fulltime baan binnen een fris en gedreven team van keihard werkende collega's die er samen hun schouders onderzetten om onze ambitieuze groeicijfers te halen.

Ben je in het bezit van een reachtruckcertificaat dan is dat een pré.

Interesse? Stuur je sollicitatie v.v. pasfoto en CV vóór 19 augustus naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Alan O'Brien.

Nieuw adres: Preston Innovations BV, Positronweg 12, 3542 AZ Utrecht.

PRESTON INNOVATIONS maakt deel uit van een van de grootste hengelsportbedrijven wereldwijd. Onze exclusieve merken, Preston Innovations®, Korum®, Avid® en Sonubaits®, zijn toonaangevend op de Europese markt.

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaCarpzoomT Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.