banner de witvisser

Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.MatrixPreston Innovations.LASEBOTopdobbersHengelsport en Botenbeurs 2017Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Een natuurlijke evolutie van het originele Hooklength Retaining System, deze onderlijnendoos heeft nu een dubbele capaciteit en maakt het je mogelijk om onderlijnen van 150, 200, 250 en 300 mm lang op te bergen in tot wel tien verschillende combinaties van haaksoorten en lijndiktes; elk type kun je voorzien van een sticker zodat ze eenvoudig geïdentificeerd kunnen worden.

Onderlijnendoos – Lang

Er is ook een extra lange pin aanwezig die behulpzaam kan zijn bij het knopen van onderlijnen in de juiste lengte, deze pin kun je ook gebruiken voor het bewaren van extra onderlijnen.

De doos is vervaardigd van zeer duurzaam, slagvast plastic met roesvrij stalen scharnieren en een magnetische sluiting die mede voorkomt dat er vocht in de doos kan dringen, zodat de onderlijnen zo droog mogelijk opgeborgen blijven. De doos is verder afgewerkt met een slimme, doorzichtige schuif waarop een sticker (meegeleverd) geplakt kan worden zodat de inhoud snel duidelijk is, dit is een groot pluspunt voor wanneer je meerdere onderlijnendozen bij elkaar gaat bewaren.

Onderlijnendoos – Kort

Deze onderlijnendoos heeft nu een dubbele capaciteit en maakt het je mogelijk om onderlijnen van 75, 100, 125 en 150 mm lang op te bergen in tot wel tien verschillende combinaties van haaksoorten en lijndiktes; elk type kun je voorzien van een sticker zodat ze eenvoudig geïdentificeerd kunnen worden.

 

 

 

 

 

T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseLASEBOHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsport en Botenbeurs 2017Hengelsport Hennie Kruidenier.CarpzoomMarcel vd EyndeMatrix

Verkoop & Aanbiedingen

Voordeelset: 2 stuks S-WimmerElektrische kar voor je viskofferDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauWalter medium float matchhengelBeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’