banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerTopdobbersPreston Innovations.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - Cresta

Ook dit jaar organiseert de Karpercommissie weer de koppelwedstrijd tijdens tijdens de Nacht van de Nacht. Van 28 op 29 oktober, 24 uur vissen, de dag zien overgaan in de nacht en het vervolgens weer licht zien worden. Er is zoals altijd een mooi prijzenpakket. Maar.... schrijf je snel in want er kunnen een beperkt aantal koppels meedoen.

 

 

Tijdens het jaarlijkse evenement Nacht van de Nacht organiseert de karpercommisssie van Sportvisserij MidWest Nederland een koppel karperwedstrijd in de Lage Vaart bij Lelystad. Het wedstrijdtraject is gelegen langs de Trekweg.

Er zijn 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol. Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bestaat uit € 50 per koppel.

De wedstrijd begint op 28 oktober om 12:00 uur en duurt tot zondag 29 oktober 12:00 uur.
Tijdens de wedstrijd staat de natuur en met name de mystiek en schoonheid van de nacht centraal.
Je kan in deze 24 uur de overgang van de dagdelen goed zien en vooral de opbouw naar een rustige en stille nacht met een prachtige hemel tot gevolg is fantastisch om mee te maken. Samen met een mooie vangst maakt dit het plaatje compleet.

 

Je kunt je inschrijven via deze link


Verpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixDe Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersCarpzoomHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeT Wisentbos Dronten