banner de witvisser

TopdobbersSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.

De Cresta Feeder & Match molen is gemaakt voor de match, method en feedervisserij. Deze range bestaande uit 4 maten zodat je voor iedere omstandigheid en/of visserij de juiste maat tot je beschikking hebt. 

Voor de match-, method- en feedervisserij.

De 2 kleinere modellen zijn uitermate geschikt voor de liefhebbers van het methodvissen of voor het lichtere feeder(picker)werk. Ook matchvissers kunnen met deze molen zeer goed uit de voeten.
Zelf gebruik ik graag de 2 grotere modellen op de medium en heavy feederhengels omdat het voor mij van groter belang is dat ik grotere afstanden kan behalen de kanalen en rivieren.

Voor grotere afstanden vind ik de 2 grotere modellen prettig.

De lijnclip die aluminium spoel zit is zeer gemakkelijk in gebruik en heeft geen scherpe randen die voor eventuele lijnbreuk zouden kunnen zorgen. Wat deze aluminium spoel nou zo uniek maakt is de rubberen rand die hierin verwerkt is. Deze zorgt er namelijk voor dat je gevlochten lijn niet in elkaar getrokken wordt waardoor je te allen tijde het maximale uit je worpen kunt halen zonder dat je hier een backing nodig hebt en dus meer meters effectief kunt gebruiken.

De lijnclip beschadigt je lijn niet.

Om verre worpen te kunnen realiseren is de lijnopspoeling van de molen van groot belang. Gelukkig heeft deze molen een binnenwerk dat er voor zorgt dat deze molens goed opspoelen. Dit opspoelmechnisme noemen ze ook wel het S-Curve opspoelsmechanisme wat een verbetering is ten opzichte van het conventionele spoelsysteem.
Om beschadigingen aan de lijn te voorkomen is er gebruik gemaakt van een titanium gecoate lijnrol en het slipmechanisme is haarfijn in te stellen dankzij het muli-disc slipsysteem.

De carbon slipschijven worden beschermd door de rubberen afdichtrand op de slipknop.

Features:
* Extra grote diameter beugel
* Aluminium spoel met aluminium lijnclip
* Kunststof molenhuis en rotor
* 8 kogellagers + 1 naaldlager
* One-way anti-retoursysteem
* S-Curve opspoelmechanisme
* Titanium gecoate lijnrol
* Multi-disc slipmechanisme

Het is een sterke en degelijke molen die zeker zijn mannetje staat.

Klaas Mozes

Meer informatie over de Feeder&Match molens, klik hier

 

Fish Cresta                   Fish Cresta                       Fish Cresta

 

 

 

 

 

SOLITH Fish - CrestaTopdobbersHengelsport SappemeerPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.