banner de witvisser

MatrixGURU Knowledge is power.CarpzoomLASEBOMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerTopdobbersHengelsport en Botenbeurs 2017Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - Cresta

Tijdens een druk bezochte receptie in 'it Tillehûs' te Kootstertille is er door vele gehoor geven aan de uitnodiging om Sake v.d. Meer te bedanken voor zijn inzet als bestuurslid & voorzitter van Sportvisserij Fryslân.

Afgevaardigden van Sportvisserij Nederland, buur-federaties, hengelsportverenigingen, de politiek en andere relaties namen de gelegenheid te baat om Sake en Tsjikke de hand te schudden en onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen. Het hoogtepunt van de bijeenkomst was de onthulling van de 'Sake van der Meer Wisselbokaal'. Deze bokaal zal voortaan uitgereikt worden aan de Fries Kampioen 55+ .

 

 

Op de foto ziet u de bokaal die net onthuld is door Sake (links) en aangeboden is door Harrie Holtman de nieuwe voorzitter van Sportvisserij Fryslân.

De Sake v.d. Meer Wisselbokaal is een blijvende herinnering aan de voorzitter die Sportvisserij Fryslân zeer succesvol geleid heeft tijdens een bloeiende periode voor de Friese sportvisserij.

 

 

 

 

Marcel vd EyndeCarpzoomPreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseLASEBOMatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.

Verkoop & Aanbiedingen

BeetmelderWalter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Voordeelset: 2 stuks S-Wimmer