banner de witvisser

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomGURU Knowledge is power.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.MatrixHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Tijdens een druk bezochte receptie in 'it Tillehûs' te Kootstertille is er door vele gehoor geven aan de uitnodiging om Sake v.d. Meer te bedanken voor zijn inzet als bestuurslid & voorzitter van Sportvisserij Fryslân.

Afgevaardigden van Sportvisserij Nederland, buur-federaties, hengelsportverenigingen, de politiek en andere relaties namen de gelegenheid te baat om Sake en Tsjikke de hand te schudden en onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen. Het hoogtepunt van de bijeenkomst was de onthulling van de 'Sake van der Meer Wisselbokaal'. Deze bokaal zal voortaan uitgereikt worden aan de Fries Kampioen 55+ .

 

 

Op de foto ziet u de bokaal die net onthuld is door Sake (links) en aangeboden is door Harrie Holtman de nieuwe voorzitter van Sportvisserij Fryslân.

De Sake v.d. Meer Wisselbokaal is een blijvende herinnering aan de voorzitter die Sportvisserij Fryslân zeer succesvol geleid heeft tijdens een bloeiende periode voor de Friese sportvisserij.

 

 

 

 

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMatrixMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.