banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.MatrixMarcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.

Tijdens een druk bezochte receptie in 'it Tillehûs' te Kootstertille is er door vele gehoor geven aan de uitnodiging om Sake v.d. Meer te bedanken voor zijn inzet als bestuurslid & voorzitter van Sportvisserij Fryslân.

Afgevaardigden van Sportvisserij Nederland, buur-federaties, hengelsportverenigingen, de politiek en andere relaties namen de gelegenheid te baat om Sake en Tsjikke de hand te schudden en onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen. Het hoogtepunt van de bijeenkomst was de onthulling van de 'Sake van der Meer Wisselbokaal'. Deze bokaal zal voortaan uitgereikt worden aan de Fries Kampioen 55+ .

 

 

Op de foto ziet u de bokaal die net onthuld is door Sake (links) en aangeboden is door Harrie Holtman de nieuwe voorzitter van Sportvisserij Fryslân.

De Sake v.d. Meer Wisselbokaal is een blijvende herinnering aan de voorzitter die Sportvisserij Fryslân zeer succesvol geleid heeft tijdens een bloeiende periode voor de Friese sportvisserij.

 

 

 

 

CarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Matrix