banner de witvisser

GURU Knowledge is power.TopdobbersCarpzoomPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenMarcel vd Eynde

Veel vissers hebben de vispas voor 2016 nog niet binnen. Voor alle vissers die momenteel doorvissen en nog geen vispas hebben kijk op de status aanvraag.

Hier kan u via uw vispasnummer van 2015 kijken wat de status is en wanneer u uw vispas ontvangt.

Mocht u nog gaan vissen voor dat u uw pas binnenkrijgt print dan de gegevens van de status uit als bewijs tijdens een controle.

 

“status aanvraag”.

 

Verdere info:

 

Over de VISpas komen geregeld vragen binnen bij Sportvisserij Nederland. 'Waar blijft mijn VISpas? Wanneer krijg ik mijn nachtvis-sticker? Ik wil opzeggen, waar moet ik dat doen? Ik ben verhuisd, wat nu?'.

Je leest het antwoord op deze en vele andere veel gestelde vragen in onze Veel Gestelde Vragen rubriek.

Waar blijft mijn VISpas?

Op dit moment, aan het einde van het jaar, is de meest gestelde vraag: 'Waar blijft mijn VISpas?'.

Normaal gesproken ontvangt iedere sportvisser die vóór 1 december heeft betaald, nog dit jaar de VISpas.

De VISpassen (VISpas, jeugdVISpas en zeeVISpas) voor de leden van hengelsportverenigingen zijn door Sportvisserij Nederland in de 2e helft van november aan de hengelsportverenigingen verzonden. Het is daarna aan de vereniging wanneer zij de VISpassen aan hun leden verstrekken. Sommige doen dit op hun vaste ledenavonden, anderen zullen dit gewoon per post doen.

Leden die een VISpas hebben besteld, en hiervoor een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) hebben ontvangen (online of in de winkel), kunnen de status van hun bestelling bekijken via “status aanvraag”.

De sportvissers die geen lid zijn van een hengelsportvereniging ontvingen eind november van Sportvisserij Nederland een acceptgiro voor betaling van de Kleine VISpas. Als zij deze tijdig hebben betaald, ontvangen zij voor 1 januari van het nieuwe jaar hun Kleine VISpas.

-> Lees hier meer Veel gestelde vragen en antwoorden (kies rubriek 'Visdocumenten/ VISpas').

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via ons contactformulier of via onze social media.

 

 

CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.TopdobbersHengelsport SappemeerPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd Eynde