banner de witvisser

TopdobbersGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeMatrixCarpzoom

Ik woon in Emmen, ben getrouwd met Sophia en wij hebben 2 zoons , 1 kleinzoon en nu ook 1 kleindochter. Van beroep ben ik tandtechnicus en werk als zodanig

Naast vissen speel ik een klein beetje darts, maar dat stelt niet zoveel voor..

Wanneer ben je begonnen met vissen?

Toen ik een jaar of vijf was ben ik begonnen met vissen in de zandafgravingen vlakbij mijn huis.

 

Wat motiveert je om iedere keer weer wedstrijden te vissen.

Steeds weer proberen meer te vangen dan je buren, dat inspireert mij het meest, ook al lukt dat niet altijd.

Welke wedstrijd van het vorig seizoen is je bijgebleven?

Vorig seizoen waren het meerdere, maar een van de leukste was het NOK en later de BKM-wedstrijd  waar ik individueel eerste werd.

Wat zou er verbeterd kunnen worden op wedstrijd gebied?

Over het algemeen zijn de wedstrijden goed geregeldt.

Duidelijkheid en gescheiden vakken, ook de vaste stok en vrije hengel in gescheiden vakken.

Wat is je hoogtepunt op het wedstrijdgebied?

Dat zijn er meerdere, maar wat mij bij blijft is een overwinning in het PM-kanaal in Kootstertille, federatie kampioen en winnaar van het NOK 2014. (Foto)

Klik hier voor het vervolg van het interview.

 

Preston Innovations.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenMatrixVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.