banner de witvisser

CarpzoomT Wisentbos DrontenLASEBOVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.MatrixHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - Cresta

Ik ben Wim Fuhler ben 30 jaar oud en woon samen met Rona en onze labrador ,Kaylo in Klazienaveen.Naast het vissen ben ik gek van autosport en dan met name Formule 1 ook doe ik in de winterperiode wanneer ik tijd heb aan zaalvoetbal met team met allemaal voetballers van vv Klazienaveen.Het team heet BAZW ( beter af zonder Wim) Dit zegt misschien iets over mijn voetbal kwaliteiten ;-) ,maar desondanks vind ik dit naast het vissen een leuke bezigheid.

 

Wanneer ben jij begonnen met vissen?


Ik was 4 jaar oud toen mijn opa me meenam bij hun voor het huis om te vissen . Precies weet ik het niet meer maar mijn oma zegt altijd dat ik in 1 keer verkocht was aan het vissen. Ik had een hengelsportzaakje H Brink 500 m van mijn huis en hier bracht ik na school ook vele uren door en zo begon het virus vissen. Ik was 8 jaar toen ik mijn eerste jeugdwedstrijden vistte en 13 jaar mijn eerste federatie wedstrijd ,en door deze te winnen was ik natuurlijk helemaal verkocht. Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst gekozen werd in de Wk ploeg jeugd door de toenmalige coach Gerrit Surquin,en zo ben ik eigenlijk nooit weer gestopt.


Wat motiveert je iedere keer wedstrijden te vissen.

Het is elke keer anders en de verschillende manieren van vissen fascineerd me elke keer weer. Ik kan echt van elke visserij genieten. Ook leer je bijna elke wedstrijd weer wat bij en daarbij een keer op je bek gaan hoort in mijn ogen ook bij deze sport ,maar het dan volgende keer beter proberen te doen is natuurlijk het leuke. Kortom er is geen wedstrijd hetzelfde.

Klik hier voor de rest van het interview.

 

 

CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.MatrixWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.LASEBOHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersHengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

Verkoop & Aanbiedingen

BeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerElektrische kar voor je viskofferWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunViskoffer met plateau