banner de witvisser

TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.MatrixHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.SOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseLASEBOMarcel vd EyndeCarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Ik woon samen met mijn vrouw Henny in Brucht bij Hardenberg in een boerderijtje wat vroeger van mijn schoonouders was. We verzorgen samen nog steeds mijn schoonmoeder die enkele weken terug 100 jaar geworden is. We hebben een zoon en twee kleinkinderen. Ik ben 72 jaar oud maar nog jong van geest Ik heb natuurlijk allang AOW maar ben nog zeer actief op velerlei gebied.

Mijn naam is Jacob Jansen woonachtig in Oude Pekela. Ben 51 Jaar en getrouwd met Anja. Verder heb ik een zoon van 24 Ramon. Ik ben Werkzaam ben ik bij Eska in Hoogezand , als papier maker. Wanneer je een ordner hebt van Leit zo feen boek met een harde kaft is de kans groot dat het karton hier in afkomstig is uit Hoogezand Sappemeer.

ik ben woonachtig te Beerzel ( Belgie ) jaren lang ben ik consultent geweest voor de firma Spro , tot ik voor kort de kans kreeg vertegenwoordiger- consultent voor de firma Preston Innovation aangeboden kreeg. Mijn enige hobby is natuurlijk vissen waar ik wel in een extreme vorm mee bezig ben.

Ik woon nog deels bij mn ouders en deels bij mijn vriendin waar ik nu een goed half jaar mee ga.

uiteraard is mn grootste hobby vissen.

ik ben werkzaam in de mobile Telecom en geef leiding aan een aantal teams die er zorg voor dragen dat we met zn allen onze oa smartfones kunnen gebruiken om onze vangsten direct te kunnen delen op het social media.

Mijn naam is Hessel post ik ben 31 jaar ,en ik woon op urk .
Ik ben getrouwd ,en heb een dochter .(de volgende is opkomst )
in het dagelijkse leven werk ik in de bouw als kalk zandsteen lijmer .

SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenLASEBODe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Elektrische kar voor je viskofferViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Voordeelset: 2 stuks S-WimmerWalter medium float matchhengelBeetmelderDriepoot-Hengelsteun